.

👨‍🔧 CNC marós – CAM programozó állás

.
Elsősorban 3 tengelyes CNC megmunkáló központokkal történő -egyedi, -kis és közepes sorozatú alkatrészek gyártásához keresünk munkatársat. Az alkatrészek spektruma az egyszerűbb, lemezalkatrészektől (-fúrás, -menetelés, -süllyesztés, stb…) kezdődően, az összetettebb, több felfogatásból álló precíz marási feladatokig terjed. Alumínium-, acél-, rozsdamentes acél-, és néha műanyag- alapanyagokból is. A feladatkör tehát széleskörű és változatos.
A jelölt feladata alapvetően nem a munkadarabok cserélgetése, hanem a beérkező rajzi dokumentációk, illetve modellek alapján CNC program készítése, a CNC gép felszerszámozása, az alkatrészek megmunkálásához szükséges felfogatások kitalálása, majd az alkatrészekre való beállás és azok gyártása. Továbbá az alkatrészek ellenőrzése, mérése és az esetleges gyártási problémák kezelése, megoldása. Tehát röviden, lehetőleg a beérkező dokumentumoktól a kész termékig való végig vitele. A programokat alapvetően CAM rendszerben készítjük.
.

📝 Elvárások:

.
– Önálló, pontos, precíz munkavégzés, és a saját munkájával szemben támasztott nagyfokú igényesség. A “jó lesz az úgy mentalitás” nem szerencsés egy ilyen munkakörben.
– A CNC géppel, azok kiegészítőivel, a maró- és egyéb szerszámokkal, és a mérőeszközökkel való megfelelő, felelősségteljes bánásmód.
– Legalább minimális (fél, 1 év) CNC megmunkáló központon történt korábbi munkavégzés. A jelölt lehetőleg ne most kezdje a nulláról az ismerkedést a CNC technológiával és a fémek megmunkálásával.
– az Autodesk Fusion 360 szoftver alapszintű ismerete, kezelése. Azon belül is a CAM rész legalább közepes szintű ismerete, a CAD rész alapszintű ismerete amennyi a CAM-hez szükséges.
.

👍 Előny:

.
– Valamilyen CNC vezérlés ismerete,
– Mitsubishi vezérlés ismerete nagy előny,

– Több éves CNC megmunkáló gépeken szerzett szakmai tapasztalat, acél és alumínium alkatrészek gyártása terén.

 

A fent leírtakat értelemszerűen nem mindjárt az első hónaptól várjuk el, nem feltétlen “kész” embert keresünk a feladatra, hanem olyan embert, aki megbízható, igényes a munkájára, vigyázz az eszközökre, érdekli a CNC technológia és hajlandó önállóan is új ismereteket elsajátítani, hogy fokozatosan egyre többet és jobban ellásson a fenti feladatkörből. Természetesen ehhez minden segítséget megadunk!
.

💳 Mi mit ajánlunk:

.
– Versenyképes fizetés
– Bejárás támogatása
– Caffeteria
– Szakmai fejlődés folyamatos támogatása
– Hosszú távú, biztos, stabil háttér
– Tömegközlekedéssel is könnyű megközelíthetőség
.

🏭 Munkavégzés helye: Budapest, 1171

.

📧 Jelentkezés:   job@albohacen.hu

.
Fényképes , magyar nyelvű önéletrajzot és
Motivációs levelet kérünk
Nettó bérigény megjelölésével  a
job@albohacen.hu mail címre.

Jelentkezés KIRZÁRÓLAG a megadott mail címen, telefonos vagy direkt megkeresésre illetve más mail címre küldött pályázatokat nem áll módunkban figyelembe venni!

Elérhetőségek

Ha bármilyen kérdése merülne fel az Ön vállalkozásában alkalmazott CAD/CAM rendszerekkel kapcsolatban, vagy csak valamelyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik, a lenti elérhetőségek bármelyikén érdeklődhet.