Őszi AKCIÓ

20%-os kedvezmény a Fusion 360 csomagokra / 30%-os kedvezmény a Kiegészítő csomagokra + Ajándék

 

Melyik csomagokra van most akció?

Fusion 360 - Egyfelhasználós előfizetés

Az Autodesk Fusion 360 CAD rendszere egy könnyen elsajátítható, egyszerű használatot biztosító tervezőrendszer, mely ideális felületet biztosít az gyártás során előforduló egyszerű alkatrészek, készülékek tervezésére vagy akár a számos 3D-s fájl-importálási lehetőséggel más tervező-rendszerekben készült modellek módosítására, szilárdtest, felület és T-spline modellezési technikák használatával. A 3Ds tervezés mellet több hasznos modul is található benne, melyekkel lehetőség nyílik a műhelyrajz, lemez-alkatrészek tervezése, szilárdságtani szimulációk, Generatív tervezés ,valósághű látványtervek készítése mellett a CAM megmunkálások tervezésére is. A kezelőfelület és a működés egyszerűen elsajátítható, így akár a gépkezelők is könnyen megtanulhatják a használatát a mindennapi feladatokhoz.

Az Autodesk Fusion 360 részeként elérhető CAM rendszer (HSMWorks) segítségével könnyen készíthetőek 2.5-3-5 tengelyes marási, hajtott szerszámos eszterga XC/XY tengelyes és esztergálási műveletei, tapintó műveletek mellett az additív műveletek (szeletelő) is elérhetőek.  Ideális lehet azok számára akik jelenleg nem rendelkeznek CAD/CAM rendszerrel vagy épp kisebb költségű megoldást keresnek a jelenlegi rendszerük helyett. Az igen olcsó – akár ingyenes – tervező rendszerrel együtt használva egy költséghatékony, komplex megoldást biztosít az egyszerű alkatrészek vagy akár gyártmányok tervezésére illetve gyártására. A rendszer egy nagyon logikusan felépített, egyszerű felületen biztosítja a 2.5, 3 vagy akár 4, 5 tengelyes marási, eszterga műveletek és fúrások pályáinak elkészítését. A rendszerbe beépítve sok használatra kész posztprocesszort találunk, melyek akár könnyen testre is szabhatóak szerkesztéssel. A programozó hatékonyabb munkáját testre-szabható szerszámadatbázis és szerszámpálya sablonok biztosítják és műveleti dokumentáció is könnyen készíthető a teljes megmunkálásról.

Akciós Árak:

1 éves előfizetés:  €332  (+ÁFA)

3 éves előfizetés:  €896  (+ÁFA)

Fusion 360 Participant - Közreműködői előfizetés

Az Autodesk Fusion 360 Participant előfizetéssel lehetősége nyílik a Fusion 360 projektek megtekintésére, szervezésére és megjegyzések hozzáfűzésére. Ezt a Fusion 360 webes felületén teheti meg tetszőleges eszközén (okostelefon, tablet, PC). Ez a verzió azoknak a személyeknek javasolt a cégnél, akik csak felügyelni és betekinteni szeretnének a projektekbe, de a tervezésben nem kell részt venniük.
(Leírás: Fusion 360 for Collaborators)

Akciós Árak:

1 éves előfizetés:  €96  (+ÁFA)

3 éves előfizetés:  €260  (+ÁFA)

Fusion 360 - Manage Extension

A Manage Extension azoknál a cégeknél lehet hasznos, ahol a tervezési folyamatban több személy vesz részt, és a folyamat fázsait szeretnék nyomonkövetni, ellenőrizni. A tervezési folyamatokban megtalálható események (validálás, újratervezés, stb.) integrálása valósítható meg a Fusion 360 környezetében.

Akciós Árak:

1 éves előfizetés:  €290.5  (+ÁFA)

Fusion 360 - Machining Extension

Az Autodesk Fusion 360 – Machining Extension előfizetéssel lehetőségünk nyílik a Fusion 360 CAM rendszer hatékonyabb felhasználásra. A bővítményben található funkciók listája folyamatosan bővül, melyek egyszerűen épűlnek be az alaprendszerbe, így azok használata egyszerű és átlátható.  Jelenleg a következő funkciók találhatóak meg benne:

 

Tilt&Turn manipulators –  A 3+2 tengelyes (pozícionált 5-tengelyes) marási műveletek szerszámtengely-irányának meghatározását nem csak irányok kijelőlésével adhatjuk meg, hanem egy dinamikusan forgatható segéd-koordinátarendszer segítségével is. Ezzel lehetőség nyílik szerkesztés nélkül meghatározni, illetve könnyen módoítani is a műveletünknél alkalmazni kívánt szerszámtengely-irányt.

 

Part Aligment –  Munkadarab  pozícionálása a megmunkálógépen elvégzett mérések eredményeinek felhasználásával.

 

5-Axis and Collision Avoidance –  5-Tengelyes automatikus ütközéselkerülés a Steep & Shallow művelethez (lásd később). Ennek segítségével a műveleteknél (jelenleg csak a S&S) lehetőség nyílik a 3-tengelyes pályák szerszám-tengelyének automatikus döntésére, melynek segítségével olyan folyamatos 5-tengelyes műveletek hozhatóak létre, ahol a rövidebb szerszámkinyúlás mellett is ütkézésmentes marad a szerszámpálya. (Ez a megoldás a PowerMill-ből származik.)

 

Hole Recognition –  Automatikus furatfelismerés és fúrási művelet készítés. A modul segítségével lehetőség nyílik a sok és összetett furatokat tartalmazó alaktrészek egyszerű, “pár kattintásos” megmukálás-tervezésére. A lépcsős furatok csoportjainak automatikus felismerése és a tanítható (!) automatikus műveletek segítségével jelentősen felgyorsítható a programozás. (Ez a megoldás a FeatureCAM-ből származik.)
(Bemutató videó a Fusion 360 – Hole Recognition használatáról.)

 

Probe Geometry –  Tapintó művelet méretek ellenörzéséhez. Segítségével a szerszámgépünk mérőciklusait felhasználva végezhetünk mérét és pozíció ellenörzésket az alkatrészünk kritikus elemeire (OMV). (Ez a megoldás a PowerInspect-ből származik.)

 

Surface Inspection Strategy –  Tapintó művelet felületek ellenőrzéséhez. Segítségével a szerszámgépünk felület-ellenörző mérőciklusát használhatjuk ki, mellyel több ponton megtapínthatunk egy felületet és ellenőrízhetjük a gyártás során az eseteges mérethibákat (OMV). (Ez a megoldás a PowerInspect-ből származik.)

 

Rotary Strategy –  Folyamatos 4-tengelyes művelet az olyan szabadformájú darabokhoz, melyeket 1 folyamatos forgótengely használatával lehet optimálisan megmunkálni.

 

Steep and Shallow Strategy –  Optimalizált Állandó Z művelet, melynek használatával optimálisan munkálhatóak meg a bonyolult, szabadfelületekből álló, formabetét vagy elektróda jellegű darabok. Az ilyen jellegű darabokat legtöbbször több művelet alkalmazásával szokás simítani, melyre ez a művelet egyben kínál lehetőséget. Az 5-tengelyes automatikus ütközéselkerüléssel (lásd fentebb) pedig kihasználhatjuk a több-tengelyes megmunkálógépünk lehetőségeit is.

 

Toolpath trimming – Műveletek vágása egyszerűen, utólag is szerkeszthető poligon segítségével. Sokszor előfordul, hogy egy műveletben olyan területek vannak, melyeket határterületekkel nehéz kizárni, ekkor jóval egyszerűbb megoldást biztosít a műveltek utólagos vágása. (Ez a megoldás a PowerMill-ből származik.)

Akciós Árak:

1 éves előfizetés:  €1221.5  (+ÁFA)

Fusion 360 - Generative Design

A Generative Design egy teljesen új megközelítése a tervezési folyamatoknak. Segítségével a hagyományos, méretek alapján készített alaksajátosságok és felületek helyett az alkatrészünk formályának tervezése automatikusan történik a peremfeltételek megadásával. A feltételek során meg kell adni a tervezendő alaktrészünk csatlakozó részeit, az alaktrészre ható erőket, az alaktrész anyagát és azokat a területeket, melyek az alkatrész környezetében nem használhatóak. Ezen adatok alapján a felhőben többféle alkatrész terve készül el, melyek más szempontból optimálisak vagy éppen más gyártási eljárással készíthetők el. Az elkészült modellünk egy szerkeszthető szilárdtest lesz, melyet akár más CAD/CAM rendszerbe is exportálhatunk.
(Cikk a Generative Design-ról.)

Akciós Árak:

1 éves előfizetés:  €1221.5 (+ÁFA)

Fusion 360 - Additive Build Extension

Az Additive Build Extension a Fusion 360 3D nyomtatással kapcsolatos funkcióit bővíti, legfőképpen a fém nyomtatás során használatosakkal. Ilyen például az automatikus darab elhelyezés vagy nyomtatási szimuláció.

Akciós Árak:

1 éves előfizetés:  €1221.5  (+ÁFA)

Fusion 360 - Nesting & Fabrication Extension

A legfontosabb funkciója ennek a modulnak a : Nesting. Főleg a lemezalkatrészek vágásánál gyakran előkerülő probléma az egyes alkatrészek optimális elosztása a nyers lemeztáblán. A nesting modul segítségével ez a feladat gyorsan, egyszerűen és hatékonyan megoldható, mellyel jelentős alapanyag megtakarítás érhető el.
(Bemutató video a Fusion 360 – Nesting használatáról)

Akciós Árak:

1 éves előfizetés:  €1221.5 (+ÁFA)

Mettől – meddig tart az akció?

Az akciós csomagokra a megrendeléseket 2021.10.01 – 2021.10.21 között várjuk.

 

Milyen feltétele van az akciónak?

Az akció csak ÚJ előfizetésre érvényes, meglévő előfizetés meghosszabítására nem használható.
(Ez azonban nem azt jelenti, hogy egy előfizetőnek ne lehetne egy másik Fusion 360 előfizetése.)

 

Miért jobb az előfizetés mint az ingyenes csomag?

 • Az ingyenes csomagok nonprofit célokra (Educational), vagy korlátozott éves bevétel mellett (Personal, Startup) használhatóak legálisan.
 • Az ingyenes csomagok megújítása évente történik, ezért előfordulhat, hogy év közben egy sikertelen megújítás miatt a vállalkozásunkban termelési fennakadás történhet.
 • A Personal verzió importálási és projekt megosztási korlátja nem hátráltatja az ipari és a csoportos munkát.
 • Az Autodesk-től 0/24 terméktámogatás érhető el. (Angol nyelven.)

 

Miért az önök cégétől rendeljem az akciós csomagot?

 • A szoftver-előfizetésről magyar cég által kibocsájtott számlát kap, ezzel elkerüli a számlázási problémákat.
 • Az ügyintézést magyar nyelven, magyar céggel bonyolíthatja le,  így nem ütközik kommunikációs nehézségekbe a rendelés, számlázás, teljesítés folyamata során.
 • Minden nálunk megrendelt és teljesített előfizetés mellé egy Ingynes 1 órás technikai tanácsadást biztosítunk!
  (A tanácsadás igénybevételének módjának és időpontjának egyeztetése a teljesítékor történik.)

 

Megrendelés:

 • A megrendeléshez kérem adja meg vállalkozásának adatait a következő oldalon az akció időtartama alatt.
 • Szállítás a megküldött díjbekérő pénzügyi kiegyenlítését követően 5 munkanapon belül.
 • Az akciós csomag előfizetésének lebonyolítását a Delcam Hungary Kft, az Autodesk hivatalos partnere biztosítja.

Kérdésem van, hol tehetem fel?

Amenyiben az akcióval kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, kérem a lenti elérhetőségek valamelyikén keressen meg.

Lépjen Kapcsolatba Velem!

Ha bármilyen kérdése merülne fel az Ön vállalkozásában alkalmazott CAD/CAM rendszerekkel kapcsolatban, vagy csak valamelyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik, a lenti elérhetőségek bármelyikén érdeklődhet.