💰 2022 Évindító Akció 💰

30%-os kedvezmény az előfizetésekre + Ajándék

 

Melyik csomagokra van most akció?

Fusion 360 - Egyfelhasználós előfizetés

Az Autodesk Fusion 360 CAD rendszere egy könnyen elsajátítható, egyszerű használatot biztosító tervezőrendszer, mely ideális felületet biztosít az gyártás során előforduló egyszerű alkatrészek, készülékek tervezésére vagy akár a számos 3D-s fájl-importálási lehetőséggel más tervező-rendszerekben készült modellek módosítására, szilárdtest, felület és T-spline modellezési technikák használatával. A 3Ds tervezés mellet több hasznos modul is található benne, melyekkel lehetőség nyílik a műhelyrajz, lemez-alkatrészek tervezése, szilárdságtani szimulációk, Generatív tervezés ,valósághű látványtervek készítése mellett a CAM megmunkálások tervezésére is. A kezelőfelület és a működés egyszerűen elsajátítható, így akár a gépkezelők is könnyen megtanulhatják a használatát a mindennapi feladatokhoz.

Az Autodesk Fusion 360 részeként elérhető CAM rendszer (HSMWorks) segítségével könnyen készíthetőek 2.5-3-5 tengelyes marási, hajtott szerszámos eszterga XC/XY tengelyes és esztergálási műveletei, tapintó műveletek mellett az additív műveletek (szeletelő) is elérhetőek.  Ideális lehet azok számára akik jelenleg nem rendelkeznek CAD/CAM rendszerrel vagy épp kisebb költségű megoldást keresnek a jelenlegi rendszerük helyett. Az igen olcsó – akár ingyenes – tervező rendszerrel együtt használva egy költséghatékony, komplex megoldást biztosít az egyszerű alkatrészek vagy akár gyártmányok tervezésére illetve gyártására. A rendszer egy nagyon logikusan felépített, egyszerű felületen biztosítja a 2.5, 3 vagy akár 4, 5 tengelyes marási, eszterga műveletek és fúrások pályáinak elkészítését. A rendszerbe beépítve sok használatra kész posztprocesszort találunk, melyek akár könnyen testre is szabhatóak szerkesztéssel. A programozó hatékonyabb munkáját testre-szabható szerszámadatbázis és szerszámpálya sablonok biztosítják és műveleti dokumentáció is könnyen készíthető a teljes megmunkálásról.

Akciós Árak:

1 éves előfizetés:  €291  (+ÁFA)
3 éves előfizetés: 
€830  (+ÁFA)

Fusion 360 Participant - Közreműködői előfizetés

Az Autodesk Fusion 360 Participant előfizetéssel lehetősége nyílik a Fusion 360 projektek megtekintésére, szervezésére és megjegyzések hozzáfűzésére. Ezt a Fusion 360 webes felületén teheti meg tetszőleges eszközén (okostelefon, tablet, PC). Ez a verzió azoknak a személyeknek javasolt a cégnél, akik csak felügyelni és betekinteni szeretnének a projektekbe, de a tervezésben nem kell részt venniük.
(Leírás: Fusion 360 for Collaborators)

Akciós Árak:

1 éves előfizetés:  €84  (+ÁFA)
3 éves előfizetés: 
€238  (+ÁFA)

Fusion 360 - Manage Extension

A Manage Extension azoknál a cégeknél lehet hasznos, ahol a tervezési folyamatban több személy vesz részt, és a folyamat fázsait szeretnék nyomonkövetni, ellenőrizni. A tervezési folyamatokban megtalálható események (validálás, újratervezés, stb.) integrálása valósítható meg a Fusion 360 környezetében.

Akciós Árak:

1 éves előfizetés:  €291  (+ÁFA)

Fusion 360 - Machining Extension

Az Autodesk Fusion 360 – Machining Extension előfizetéssel lehetőségünk nyílik a Fusion 360 CAM rendszer hatékonyabb felhasználásra. A bővítményben található funkciók listája folyamatosan bővül, melyek egyszerűen épűlnek be az alaprendszerbe, így azok használata egyszerű és átlátható.  Jelenleg a következő funkciók találhatóak meg benne:

 

Tilt&Turn manipulators –  A 3+2 tengelyes (pozícionált 5-tengelyes) marási műveletek szerszámtengely-irányának meghatározását nem csak irányok kijelőlésével adhatjuk meg, hanem egy dinamikusan forgatható segéd-koordinátarendszer segítségével is. Ezzel lehetőség nyílik szerkesztés nélkül meghatározni, illetve könnyen módoítani is a műveletünknél alkalmazni kívánt szerszámtengely-irányt.

 

Part Aligment –  Munkadarab  pozícionálása a megmunkálógépen elvégzett mérések eredményeinek felhasználásával.

 

5-Axis and Collision Avoidance –  5-Tengelyes automatikus ütközéselkerülés a Steep & Shallow művelethez (lásd később). Ennek segítségével a műveleteknél (jelenleg csak a S&S) lehetőség nyílik a 3-tengelyes pályák szerszám-tengelyének automatikus döntésére, melynek segítségével olyan folyamatos 5-tengelyes műveletek hozhatóak létre, ahol a rövidebb szerszámkinyúlás mellett is ütkézésmentes marad a szerszámpálya. (Ez a megoldás a PowerMill-ből származik.)

 

Hole Recognition –  Automatikus furatfelismerés és fúrási művelet készítés. A modul segítségével lehetőség nyílik a sok és összetett furatokat tartalmazó alaktrészek egyszerű, “pár kattintásos” megmukálás-tervezésére. A lépcsős furatok csoportjainak automatikus felismerése és a tanítható (!) automatikus műveletek segítségével jelentősen felgyorsítható a programozás. (Ez a megoldás a FeatureCAM-ből származik.)
(Bemutató videó a Fusion 360 – Hole Recognition használatáról.)

 

Probe Geometry –  Tapintó művelet méretek ellenörzéséhez. Segítségével a szerszámgépünk mérőciklusait felhasználva végezhetünk mérét és pozíció ellenörzésket az alkatrészünk kritikus elemeire (OMV). (Ez a megoldás a PowerInspect-ből származik.)

 

Surface Inspection Strategy –  Tapintó művelet felületek ellenőrzéséhez. Segítségével a szerszámgépünk felület-ellenörző mérőciklusát használhatjuk ki, mellyel több ponton megtapínthatunk egy felületet és ellenőrízhetjük a gyártás során az eseteges mérethibákat (OMV). (Ez a megoldás a PowerInspect-ből származik.)

 

Rotary Strategy –  Folyamatos 4-tengelyes művelet az olyan szabadformájú darabokhoz, melyeket 1 folyamatos forgótengely használatával lehet optimálisan megmunkálni.

 

Steep and Shallow Strategy –  Optimalizált Állandó Z művelet, melynek használatával optimálisan munkálhatóak meg a bonyolult, szabadfelületekből álló, formabetét vagy elektróda jellegű darabok. Az ilyen jellegű darabokat legtöbbször több művelet alkalmazásával szokás simítani, melyre ez a művelet egyben kínál lehetőséget. Az 5-tengelyes automatikus ütközéselkerüléssel (lásd fentebb) pedig kihasználhatjuk a több-tengelyes megmunkálógépünk lehetőségeit is.

 

Toolpath trimming – Műveletek vágása egyszerűen, utólag is szerkeszthető poligon segítségével. Sokszor előfordul, hogy egy műveletben olyan területek vannak, melyeket határterületekkel nehéz kizárni, ekkor jóval egyszerűbb megoldást biztosít a műveltek utólagos vágása. (Ez a megoldás a PowerMill-ből származik.)

Akciós Árak:

1 éves előfizetés:  €1222  (+ÁFA)

Fusion 360 - Generative Design

A Generative Design egy teljesen új megközelítése a tervezési folyamatoknak. Segítségével a hagyományos, méretek alapján készített alaksajátosságok és felületek helyett az alkatrészünk formályának tervezése automatikusan történik a peremfeltételek megadásával. A feltételek során meg kell adni a tervezendő alaktrészünk csatlakozó részeit, az alaktrészre ható erőket, az alaktrész anyagát és azokat a területeket, melyek az alkatrész környezetében nem használhatóak. Ezen adatok alapján a felhőben többféle alkatrész terve készül el, melyek más szempontból optimálisak vagy éppen más gyártási eljárással készíthetők el. Az elkészült modellünk egy szerkeszthető szilárdtest lesz, melyet akár más CAD/CAM rendszerbe is exportálhatunk.
(Cikk a Generative Design-ról.)

Akciós Árak:

1 éves előfizetés:  €1222  (+ÁFA)

Fusion 360 - Additive Build Extension

Az Additive Build Extension a Fusion 360 3D nyomtatással kapcsolatos funkcióit bővíti, legfőképpen a fém nyomtatás során használatosakkal. Ilyen például az automatikus darab elhelyezés vagy nyomtatási szimuláció.

Akciós Árak:

1 éves előfizetés:  €1222  (+ÁFA)

Fusion 360 - Nesting & Fabrication Extension

A legfontosabb funkciója ennek a modulnak a : Nesting. Főleg a lemezalkatrészek vágásánál gyakran előkerülő probléma az egyes alkatrészek optimális elosztása a nyers lemeztáblán. A nesting modul segítségével ez a feladat gyorsan, egyszerűen és hatékonyan megoldható, mellyel jelentős alapanyag megtakarítás érhető el.
(Bemutató video a Fusion 360 – Nesting használatáról)

Akciós Árak:

1 éves előfizetés:  €1222  (+ÁFA)

Fusion 360 - Simulation Extension

A Simulation Extension segítségével gyárthatósági vizsgálatokat végezhetünk el. A csomag lényegét a Fröccsöntés-szimuláció képezi, melyet a széleskörben használt Moldflow-ból integráltak a Fusion 360-ba.

Akciós Árak:

1 éves előfizetés:  €1222  (+ÁFA)

Fusion 360 - Product Design Extension

A bővitmény funkcióinak használatával a műanyag alkatrészek tervezéséhez kapunk segítséget. A tervezés során a műanyag alkatrészekre jellemző sajátosságok (falvastagság, oldalferdeség, stb.) figyelembevételével a rendszer ajánlott értékeket ad az egyes alaksajátosságok készítésénél. Ezen felül a gyakran használt elemek – csavar-rögzítés, bepattanó fülek – tervezésére is kinál egyszerüen használható eszközöket. A megtervezett alkatrészünk gyárthatósági ellenörzését is egyszerűen elvégezhetjük az erre készített funkcióval.
(Bemutató video a Product Design Extension legfontosabb funkcióiról)

Akciós Árak:

1 éves előfizetés:  €452  (+ÁFA)

Mettől – meddig tart az akció?

Az akciós csomagokra a megrendeléseket 2022.01.11 – 2022.01.27 között várjuk.

 

Milyen feltétele van az akciónak?

Az akció csak ÚJ előfizetésre érvényes, meglévő előfizetés meghosszabítására nem használható.
– Ez azonban nem azt jelenti, hogy egy előfizetőnek ne lehetne több Fusion 360 előfizetése.

 

Miért jobb az előfizetés mint az ingyenes csomag?

 • Az ingyenes csomagok nonprofit célokra (Educational), vagy korlátozott éves bevétel mellett (Personal, Startup) használhatóak legálisan.
 • Az ingyenes csomagok megújítása évente történik, ezért előfordulhat, hogy év közben egy sikertelen megújítás miatt a vállalkozásunkban termelési fennakadás történhet.
 • A Personal verzió importálási és projekt megosztási korlátja nem hátráltatja az ipari és a csoportos munkát.
 • Az Autodesk-től 0/24 terméktámogatás érhető el. (Angol nyelven.)

 

Miért az önök cégétől rendeljem az akciós csomagot?

 • A szoftver-előfizetésről magyar cég által kibocsájtott számlát kap, ezzel elkerüli a számlázási problémákat.
 • Az ügyintézést magyar nyelven, magyar céggel bonyolíthatja le,  így nem ütközik kommunikációs nehézségekbe a rendelés, számlázás, teljesítés folyamata során.
 • Minden nálunk megrendelt és teljesített előfizetés mellé egy Ingynes 1 órás technikai tanácsadást biztosítunk!
  (A tanácsadás igénybevételének módjának és időpontjának egyeztetése a teljesítékor történik.)

 

Megrendelés:

 • A megrendeléshez kérem adja meg vállalkozásának adatait a következő oldalon az akció időtartama alatt.
 • Szállítás a megküldött díjbekérő pénzügyi kiegyenlítését követően 5 munkanapon belül.
 • Az akciós csomag előfizetésének lebonyolítását a Delcam Hungary Kft, az Autodesk hivatalos partnere biztosítja.

Kérdésem van, hol tehetem fel?

Amenyiben az akcióval kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, kérem a lenti elérhetőségek valamelyikén keressen meg.

Lépjen Kapcsolatba Velem!

Ha bármilyen kérdése merülne fel az Ön vállalkozásában alkalmazott CAD/CAM rendszerekkel kapcsolatban, vagy csak valamelyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik, a lenti elérhetőségek bármelyikén érdeklődhet.