2022-01-28 wpadmin

90 napig ingyenes Carveco Maker (ArtCAM 2D)

Az ArtCAM neve nem ismeretlen hazánkban a hobby CNC felhasználók körében. Az ArtCAM 2018-as megszűnése után Carveco néven fejlesztik tovább a szoftvert a korábbi fejlesztők. (Erről a cnc.hu cikkében olvashatunk.) A Carveco-ból nem étölthető le próbaverzió, azonban most elérhető egy 90 napos ingyenes előfizetés a SainSmart-t céggel való együttműködés keretein belül.

A letöltéshez meg kell adnunk bankkártya vagy PayPal fiók adatokat. Ezután egy ingyenes előfizetés indul, mely 90 nap után vált át $15/hó előfizetésre. Ha 90 nap után nem szeretnénk folytatni az (addig ingyenes) előfizetést, akkor ne felejtsük el lemondani az előfizetést 90 napon belül! A regisztrációkor megadott e-mail címre küldik meg az aktiválási kódot és a letöltési elérhetőséget. Megkapjuk a felhasználói fiókunk elérhetőségét is, ahol az előfizetésünket tudjuk módosítani vagy akár lemondani is.

A Carveco Maker verziójában gyakorlatilag a 2Ds alakzatok tervezéshez szükséges eszközök érhetők el (Vector és Bitmap szerkesztő eszközök), valamit a 2D marópályák mellett Relief-ek megmunkálásához szükséges 3D szerszámpályák is elkészíthetők és NC programba menthetők vele. (Például az egyik videómban bemutatótt DXF kontúrok javítása is elvégezhető vele.)

A 90 napos ingyenes előfizetéshez szükséges regisztrációt és a program letöltését a következő linken érhetjük el:

Carveco Maker 90 napos próbaverzió

 

Elérhetőségek

Ha bármilyen kérdése merülne fel az Ön vállalkozásában alkalmazott CAD/CAM rendszerekkel kapcsolatban, vagy csak valamelyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik, a lenti elérhetőségek bármelyikén érdeklődhet.