Terméktámogatási szolgáltatások

Alkalmi – 1 órás támogatás

Az alkalmi, 1 órás időtartamú, tipikusan telefonon, vagy képernyő-megosztással, online történő segítségnyújtást azokban az esetekben javaslom, amikor egy hirtelen felmerülő, aktuális tervezési vagy CAM programozási probléma megoldásában keres segítséget. Jó választás tanulóknak, diákoknak egy konkrét témakör megismerésére.

Alkalmi Tanácsadás – 1 órás – támogatás díja: 25.000 Ft (0% ÁFA / AAM)
Ár rögzítve 2023.09.01. -ig

Kapcsolatfelvétel

Csomag – 5 órás támogatás

A csomag ajánlat abban az esetekben lehet hasznos, többször szokott előfordulni, hogy a CAD/CAM rendszerek használata közben felmerülő problémákra keres megbízható segítséget, vagy az optimális megoldáshoz kisebb fejlesztés szükséges. Jó választás a rendszert tanulóknak, diákoknak az alapok elsajátításához.

Tanácsadás Csomag – 4 órás –  támogatás díja: 90.000 Ft (0% ÁFA / AAM)
Ár rögzítve 2023.09.01. -ig

Kapcsolatfelvétel
Egyénre-szabott Terméktámogatás

Természetesen lehetőség van egyéni igények alapján kidolgozott, tartós támogatási szolgáltatásnak, az Ön egyedi igényeinek megfelelő oktatás vagy fejlesztés kidolgozására. Ebben az esetben javaslom az Ingyenes CAD/CAM Konzultációt, ahol felmérésre és megbeszélésre kerülnek a vállalkozásának legmegfelelőbb fejlesztési vagy oktatási feladatok.

Ingyenes CAD/CAM Konzultációt

Posztprocesszor fejlesztés Fusion 360 rendszerhez

Telepített/Post Library-ból  letöltött posztprocesszor módosítása – 3-5 tengelyes marás / esztergálás / hajtott szerszámos eszterga

A Fusion 360-al érkező vagy a Post Library-ból letöltött posztprocesszorok a legtöbb esetben a felhasználóknak hiba nélkül használható NC kódot készítenek. Amennyiben ezek a posztprocesszorok nem megfelelő NC kódot generálnak, szükséges a módosításuk. A legtöbb esetben nem szükséges teljesen új posztprocesszor készítése, mert található olyan, melynek használatával generált NC program jelentősen nem tér el az álltalunk elvárttól.  A fejlesztési munka költsége és az elvégzési határidő függ a módosítás bonyolultságától, ezért az mindig külön megbeszélés tárgyát képezi, melyről egyedi árajánlat készül. Az eddigi tapasztalatok alapján, a legtöbb esetben a következő ártartományban elvégezhető volt a fejlesztési feladat:

Posztprocesszor módosítás várható költsége : 50.000 – 200.000 Ft (0% ÁFA / AAM)

Kapcsolatfelvétel

Online Oktatás Csomagok – Webuni

A korábbi oktatásokból készült, online elérhető oktatás csomagok azoknak lehet hasznos, akiknek nincsen lehetőségük igénybe venni az egyénre-szabott oktatást és a kész kurzusok között megtalálják az őket érdeklő témákat. Az online képzések a Webuni felületén érhetőek el, ahol regisztráció után a megvásárolt oktatások bármikor elérhetőek.

Online Fusion 360 CAM Alap

A Fusion 360 CAM moduljának alapjait sajátíthatod el ezen a frissített anyagú képzésen. A képzés a 2022 májusában online zajlot oktatás anyagából lett összeállítva és ezzel váltja a korábbi 2D oktatás anyagát.

Online – Fusion 360 CAM Alap Oktatás – FRISSÍTETT

 Fusion 360 CAM – 2D Alapok

Fusion 360 CAM - 2D Alapképzés

A Fusion 360 CAM – 2.5D Alap csoportos oktatás videóanyagából készült online oktatóanyag. Mivel ez egy csoportos, személyes oktatás volt, ezért a stílusa inkább beszélgetős, könnyebb. Hasznos kiegészítő lehet az új, 2D alapképzés mellé.  Együttvásárlási kedvezmény igénye esetén keress a lenti elérhetőségek egyikén!

F360 CAM – 2D Alapok

Fusion 360 CAM – 3D Alapok

Fusion 360 CAM - 3D Alapképzés

A Fusion 360 CAM Tudásfalatok webinár sorozat anyagaiból összeállított képzés a 3D marópályák készítéséről. A kurzus megértéséhez célszerű 2D Alapok Kurzus elsajátítása, de nem feltétlen szükséges. A képzés során elsajátíthatod a 3D műveletek készítését és optimalizációját a fazonos darabok megmunkálása esetén.

F360 CAM – 3D Alapok

Nagyteljesítményű nagyolások 

A Kurzus segítségével megtanulhatjuk a CAD/CAM rendszerekben megtalálható nagyteljesítményű nagyoló műveletek működési elvét, azok használatát 4( 7) különböző CAM rendszerben bemutatva egy egyszerű példa segítségével. A képzéshez szükséges némi forgácsolástechnikai alapismeret az elhangzottak megértéséhez.

Nagyteljesítményű nagyolások

ArtCAM Alapképzés 

A Kurzus az ArtCAM Online Alapképzés anyagaiból készült tematikus részekre bontással, melynek során elsajátíthatjuk az ArtCAM (Carveco) szoftver használatának alapjait. A kurzus anyagának megértését segíti, ha rendelkezünk tapasztalattal valamilyen grafikai vagy tervező szoftver használatával és legalább ismerjük a marási megmunkálás alapelveit, de ezek hiányában is bátran ajánlom a témában csak érdeklődőknek is.

ArtCAM Alapképzés

 

Online Média elérhetőségek

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

A CAMXPRESS Youtube Csatornán folyamatosan frissülő, rövid szakmai videókat nézhet meg, melyekből az érdekességek mellett a legfontosabb újdonságokról értesülhet, valamint azok használatát is elsajátíthatja.

A Fusion 360 Magyarország Facebook Csoportjában sok aktív felhasználó osztja meg tapasztalatá, tesz fel kérdéseket a program asználatával kapcsolatban. Ha szeretne egy aktív Fusion felahsználói csoporthoz tartozni, vagy csak néhány kérdése van, akkor várjuk a a csoportban.

Elérhetőségek

Ha bármilyen kérdése merülne fel az Ön vállalkozásában alkalmazott CAD/CAM rendszerekkel kapcsolatban, vagy csak valamelyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik, a lenti elérhetőségek bármelyikén érdeklődhet.