Legyél részese Te is az Első Magyar Fusion 360 Felhasználói Találkozónak! 

Hosszas szervezés után megrendezésre kerül az Első – Rendhagyó – Igazi Fusion 360 Felhasználói Találkozó idehaza. Miért is mondjuk, hogy …

1️⃣ Első? – ✅ Igen 

… mert nem került még korábban megrendezésre olyan esemény idehaza, mely kizárólag a Fusion 360-ról szólna! Természetesen más rendezvényeken talákozhattál már a rendszerrel, de csak „másod sorban” kapott hangsúlyt. Viszont most övé a főszerep.

👽Rendhagyó? – ✅ Igen 

… mert nem a szokványos, más CAD/CAM rendszerek álltal szervezett eseményhez hasonló programokat szervezünk! A szoftver funkcióinak, ujdonságainak bemutatása helyett a fő irányvonal inkább a felhasználási lehetőségek bemutatása álltalatok, ismerkedés, közösségépítés és természetsen játék nyereményekért.

📜 Igazi? – ✅ Igen 

.. mert valóban a Felhasználók találkoznak! Ez azt jelenti, hogy nem csak a közönség soraiban, vagy esetleg a kiállítók között lesztek Ti Felhasználók, hanem az előadásaitokon keresztül különböző érdekes témakörök, felhasználási lehetőségek kerülenek bemutatásra, mellyel mindenki bővítheti tudását.  A közösségi térben pedig új üzleti kapcsolatok és ismeretségek születhetnek.

Dátum: 2023.04.11.

A kezdésig még hátra van:

Helyszín: B29 – Újbudai Ifjúsági Közösségi Tér
1114 Budapest, Bartók Béla út. 29.

Bejárat a Kelet Kávézó melleti udvarról nyílik.

14:00 - 15:00

Látógatói, Előadói érkezés

15.00 - 15:30

Megnyitó + Bevezető előadás

15:30-15:50

Maker's Red Box

Oktató csomagok iskoláknak
Tanároknak/Diákoknak ajánlott!

16:00-16:20

Fekete Dániel

Horgásztermékek fejlesztése

16:30-16:50

3. Előadó (Titkos)

17:00-17:20

4. Előadó (Titkos)

17:30-17:50

Kvíz Játék #1 + Kérdezz/Felelek

18:00 - 18:20

György Attila

Csokoládé formák és csomagolások tervezése.

18:30 - 18:50

Varga Soma

Egyedi bicskák, kések tervezése és gyártása.

19:00 - 19:20

7. Előadó (Bizonytalan)

19:30 - 19:50

Kvíz Játék #2 + Kérdezz/Felelek

20:00 - 20:30

Zárás, búcsúzás

📝 A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Mivel a terem befogadó kapacitása véges, ezért a részvételhez előzetes regisztráció szükséges, melyet az oldal alján a Regisztráció indításával tehetsz meg. Helyszíni regisztrációra csak a terem szabad kapacitásán belül van lehetőség csak, de ez  bizonytalan.

👆 Kérlek csak akkor regisztrálj, ha valóban el is tudsz jönni 👆  … lehetőséget biztosítva ezzel a másoknak a részvételre, akiket szintén érdekel a rendezvény.

A rendezvény eseményeinek időpontjai és tamatikái változhatnak!  Az oldal folyamatosan frissül az aktuális állapotnak megfelelően. Egy biztos: nagyon sok érdekes programmal készülünk!

🖥️ Kiállítók jelentkezését várjuk !

A rendezvényen lehetőség van kiállítóként is megjelenni. Erre egy külön tér lesz berendezve asztalokkal. Ha szeretnéd bemutatni a termékedet, szolgáltatásodat, akkor az oldal alján található elérhetőségek egyikén keress meg a részletekért kérlek.

💎 Ez egy jó marketing lehetőség, ha a célközönségednek van metszete a várható résztvevők érdeklődési körével! 

A regisztráció nyitott, van szabad hely.

A rendezvény támogatói

A helyszint biztosítja:

XI. kerület Újbuda Önkormányzata

Elérhetőségek

Ha bármilyen kérdése merülne fel az Ön vállalkozásában alkalmazott CAD/CAM rendszerekkel kapcsolatban, vagy csak valamelyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik, a lenti elérhetőségek bármelyikén érdeklődhet.