Tamás Brunner
Tamás Brunner
2022-08-07
Nehézségeim adódtak a Fusion 360 szoftver használatával szerszámpálya szerkesztéssel kapcsolatban. Egy fórumon találtam rá Kollár Józsefre, aki készségesen a segítségemre sietett, így sikerült minden felmerült problémát megoldanom. Ajánlom mindenkinek ezt a céget, alkalmazást, nagyon jól lehet használni.
Robert Fekete
Robert Fekete
2022-05-23
Az oktató maximálisan a tudás birtokában!
Elek Kiss
Elek Kiss
2022-03-15
A testre szabott képzés nagyban segítette a munkánkat. Gyakorlatias feladatok, profi tematika, azonnal használható tudás.
richard berecz
richard berecz
2022-01-20
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Fekete Daniel
Fekete Daniel
2021-09-08
Kollár Józseffel volt eddig 3db konzultációs órám ahol valós mérnöki problémákra (projektekre) kaptam szinte azonnali megoldásokat! Nem kellett órákat (napokat) böngésznem az interneten, hogy megoldásokat találjak a komplikációkra, ígyis sokszor annyira speciális egy-egy szakterület, hogy kevés kézzel fogható forrás van (vagy sokszor még az sincs - reverse engineering témában). Az időpontot tekintve nagyon rugalmas, személyre szabott. Előadásmódja érdekes és kimondottan élvezhető (nem monoton és unalmas), sok példával és több módszerrel is bemutatja a megoldást , elmondja a hozzá tartozó elméletet és az összefüggéseit a dolgoknak, látszik a több éves rutin és tapasztalat! Szerencsére kérésre van felvétel az órákról mert néha gyors. Hihetetlen tudása és szakértelme van, bátran merem ajánlani! Szerintem lesznek még fizetett óráim, sokkal gyorsabban elsajátítható a tudás a segítségével, az idő pedig ugyebár pénz! Apropó pénz, témakör függő de néha még kedvezményt is ad 🙂 Nagyon megéri!
Sándor Szabó
Sándor Szabó
2021-04-12
Csak ajánlani tudom
Adam Haiser
Adam Haiser
2021-03-11
Rendkívüli segítőkész, türelmes, kedves, barátságos, megfizethető. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Baranyai Richàrd
Baranyai Richàrd
2021-02-24
Józsival jó együtt dolgozni és tanulni tőle. Szerintem azért nagyon jó szakember, mert a tapasztalatát műhelyből, gépek mellől szerezte és ezért a másik oldalról tudja megközelíteni a dolgokat( pl.: marógép oldalról). Régóta ismerem és mindig jó tanácsokkal és hasznos tudással látott el.

Elérhetőségek

Ha bármilyen kérdése merülne fel az Ön vállalkozásában alkalmazott CAD/CAM rendszerekkel kapcsolatban, vagy csak valamelyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik, a lenti elérhetőségek bármelyikén érdeklődhet.