Soma Varga
Soma Varga
2023-04-08
Kollár Józsit körülbelül 4-5 éve kerestem meg, apró - cseprő kérdésekkel. Azóta pár előadásán is részt vettem személyesen, amelyek során szinte bármit kérdezhetünk, mindig kapunk korrekt, és helyes választ. A Webuni oldalán található oktató anyagait kifejezetten ajánlom! Aki Fusion 360 programmal szeretne dolgozni a későbbieken, rengeteg elfecsérelt időt, szerszám, alapanyag költséget, na és persze idő előtti hajbeültetést spórolhat meg Józsi útmutatásai által 🙂
Zoltán Lénárt
Zoltán Lénárt
2022-12-06
Profi szakértelem. Bármikor bármiben segít.
Major Sándor
Major Sándor
2022-10-24
Szuper, jól érthető, lényegretörő, oktató anyagok, bár néha helyenként kicsit gyorsak, de ettől eltekintve, tényleg nagy segítség. A CAMXPRESS érti a dolgát, gyorsan reagál és nagyon segítőkész.
Tamás Brunner
Tamás Brunner
2022-08-07
Nehézségeim adódtak a Fusion 360 szoftver használatával szerszámpálya szerkesztéssel kapcsolatban. Egy fórumon találtam rá Kollár Józsefre, aki készségesen a segítségemre sietett, így sikerült minden felmerült problémát megoldanom. Ajánlom mindenkinek ezt a céget, alkalmazást, nagyon jól lehet használni.
Robert Fekete
Robert Fekete
2022-05-23
Az oktató maximálisan a tudás birtokában!
Elek Kiss
Elek Kiss
2022-03-15
A testre szabott képzés nagyban segítette a munkánkat. Gyakorlatias feladatok, profi tematika, azonnal használható tudás.
richard berecz
richard berecz
2022-01-20
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Fekete Daniel
Fekete Daniel
2021-09-08
Kollár Józseffel volt eddig 3db konzultációs órám ahol valós mérnöki problémákra (projektekre) kaptam szinte azonnali megoldásokat! Nem kellett órákat (napokat) böngésznem az interneten, hogy megoldásokat találjak a komplikációkra, ígyis sokszor annyira speciális egy-egy szakterület, hogy kevés kézzel fogható forrás van (vagy sokszor még az sincs - reverse engineering témában). Az időpontot tekintve nagyon rugalmas, személyre szabott. Előadásmódja érdekes és kimondottan élvezhető (nem monoton és unalmas), sok példával és több módszerrel is bemutatja a megoldást , elmondja a hozzá tartozó elméletet és az összefüggéseit a dolgoknak, látszik a több éves rutin és tapasztalat! Szerencsére kérésre van felvétel az órákról mert néha gyors. Hihetetlen tudása és szakértelme van, bátran merem ajánlani! Szerintem lesznek még fizetett óráim, sokkal gyorsabban elsajátítható a tudás a segítségével, az idő pedig ugyebár pénz! Apropó pénz, témakör függő de néha még kedvezményt is ad 🙂 Nagyon megéri!
Sándor Szabó
Sándor Szabó
2021-04-12
Csak ajánlani tudom
Adam Haiser
Adam Haiser
2021-03-11
Rendkívüli segítőkész, türelmes, kedves, barátságos, megfizethető. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Elérhetőségek

Ha bármilyen kérdése merülne fel az Ön vállalkozásában alkalmazott CAD/CAM rendszerekkel kapcsolatban, vagy csak valamelyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik, a lenti elérhetőségek bármelyikén érdeklődhet.