Gyakorlatias Oktatás

A CAD/CAM rendszerek megfelelő használatával jelentős 3D tervezési, CAM programozási és megmunkálási idő csökkenés érhető el, a gyártási hibák, selejtek elkerülése mellett. Ennek elengedhetetlen szükséglete az alkalmazottak megfelelő szintű képzése, melyre az általunk szervezett gyakorlatias oktatások lehetőséget biztosítanak.

CAD/CAM képzések 

Posztprocesszor

A hibamentes és optimális gyártáshoz szükséges egy jól működő posztprocesszorra, mely biztosítja, hogy a CAM rendszer álltal készített NC kód a megmunkálógép vezérlőjének és a cégénél használatos logikai felépítésnek megfelelő legyen. Az álltalunk fejlesztett posztprocesszorok már számos ügyfélnél javították a gyártási folyamat megbízhatóságát. Kérje Ön is az Ingyenes CAD/CAM Konzultáció-t, ahol felmérjük, hogyan tudnánk optimalizálni a vállakozása gyártási folyamatán.

Ingyenes CAD/CAM Konzultáció

Testreszabás

A CAD/CAM rendszerek számos olyan testreszabási, automatizálási lehetőséget biztosítanak, mellyel a CAM programozás ideje jelentősen felgyorsítható és az ismétlődő, monoton munka okozta hibalehetőségek jelentősen csökkennek. Használja ki Ön is a CAD/CAM rendszerében rejlő lehetőségeket a Támogatási Szolgáltatás igénybevételével.

Gyártás-helyes 3D formatervezés

A terméktervezési folyamatok során gyakran előforduló hiba, hogy a tervezés első fázisaiban nem veszik figyelembe a gyárthatósági szempontokat, így a tervezési folymat időtartama és költsége jelentősen megnő. Az általunk biztosított terméktervezések során már a kezdeti szakaszban is ügyelünk a költséghatékony gyártási lehetőségekre, így a tervezési folyamat jóval költséghatékonyabb.

Műszaki segítségnyújtás

Gyakran előfordul olyan eset, hogy a CAD/CAM rendszerünk napi használata során felmerülnek olyan kérdések, problémák, melyre gyorsan keresnünk kell megoldást, hogy a tervezési, CAM progamozási munkában minél rövidebb kiesés legyen. Ilyen esetekben kérheti Alkalmi Támogatási Szolgáltatásunkat, mely gyors segítséget jelent az aktuálisan jelentkező problémák megoldására.

CAMXPRESS Szolgáltatások

Fejlesztés

If you are looking for the Post Customiztion Service and like to get a quotation from me, please fill the following survey to give me the reqiured data for it.

Post Customization Survey

A Fusion 360 Additive moduljához készült Ender 3 / Ender 3 PRO posztprocesszor a következő oldalon érhető el:
Fusion 360 – Ender3/Ender3PRO posztproc.

Elérhetőségek

Ha bármilyen kérdése merülne fel az Ön vállalkozásában alkalmazott CAD/CAM rendszerekkel kapcsolatban, vagy csak valamelyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik, a lenti elérhetőségek bármelyikén érdeklődhet.