A CAMXPRESS Online Szolgáltatásokat könnyen kifizetheti online is PayPal segítségével. A fizetéshez nem szükséges, hogy rendelkezzen PayPal fiókkal, egyszerűen bankkártya adatainak megadásával is elvégezheti a fizetést. Bankkártyájának adatai a PayPal biztonsági rendszerének köszönhetően végig biztonságban vannak.

CAD/CAM Bites Extra Tudásfalat – Fusion 360 CAM – Modellezés CAM optimalizációhoz
Az Online oktatáson a következőkről lesz szó:

  • Foltozás: területek kitöltése, modellezési lehetőségek
  • Skiccek, mint határterületek
  • Nyújtott és folt felületek készítése, alkalmazása
  • Eltérő modellek használata műveleteknél

Az oktatásról felvétel készül, melyet a résztvevők Tudásfalat Csomagban megkaphatnak. A teljes csomag aktuális árából annyi kedvezményt kapsz, ahány Extra Tudásfalaton vettél részt. (A teljes csomagban 6db Extra Tudásfalat van tervben. Ha például  2 Online alkalmon részt veszel, akkor a 2db Extra Tudásfalat árának megfelelő kedvezményt kapsz az aktuális árból – Áprilisban az Elővásárlási árból, utána a végleges árból. )

Időpont: 06.06. szombat – 18:30 – 19:30

Az aktuális Extra Tudásfalat ára : 2.000 Ft

[wp_cart_button name=”Extra Tudásfalat – Nagy-teljesítményű nagyoló műveletek a CAM rendszerekben” price=”2000″ item_number=”CMXP-CADCAMBitesExtra-No10″]

 

Fusion 360 CAM Alapok – 3D marás – Tudásfalat Csomag Kedvezmény!

Ha az összes Extra Tudásfalatot szeretnéd megvásárolni Csomagban, akkor kedvezménnyel azt megteheted a Webuni oldalán! Akik élnek a Tudásfalat Csomag vásárlással a következőket kapják:

  • Részt vehetnek az összes Online Extra Tudásfalaton – Zoom Meeting-ek.
  • Az egyes Tudásfalat részek után visszanézhetik a Leckéket a Webuni oldalán.
  • Kérdéseket tehetnek fel a Tudásfalatokban elhangzottakkal kapcsolatban a Webuni oldalán.

!FONTOS! – Ha csomag-vásárlással veszed meg a Tudásfalatokat a Webuni oldalán, küld el nekem adataidat (Név, email cím), hogy tudjak küldeni meghívót az Online Tudásfalatra!

Fusion 360 CAM Alapok – 3D marás – Tudásfalat Csomag a Webuni oldalán

Kosár – Fizetés

A kiválasztott fix árazású csomagok fizetése.

[show_wp_shopping_cart]

Elérhetőségek

Ha bármilyen kérdése merülne fel az Ön vállalkozásában alkalmazott CAD/CAM rendszerekkel kapcsolatban, vagy csak valamelyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik, a lenti elérhetőségek bármelyikén érdeklődhet.