Mire jó ez a Konzultáció?

A konzultáció során megismerem a cégénél jelenleg alkalmazott megmunkálási technológiákat, CAD/CAM folyamatokat és szoftvereket és az esetlegesen már felderített problémákat. A feltérképezés után átbeszéljük milyen lehetőségek mutatkoznak a CAM programozási folyamatok fejlesztésére, optimalizálására, és érdeklődés esetén megbeszéljük milyen lépések szükségesek ezek megvalósításához, hogy vállalkozása minél előbb érezhesse a fejlesztések előnyeit.

Miért ingyenes ez a Konzultáció?

A konzultáció ingyenes hiszen ha az Ön vállalkozásában jelenleg alkalmazott CAM programozási folyamatokban olyan fejlesztési javaslatot tudok adni, melynek költsége igen rövid határidőn belül megtérül, akkor vállalkozásából jelentősen több profitot tud termelni. A kérdés inkább az, miért ne használná ki minél előbb a lehetőséget, hogy CAM programozási  folyamatokat optimalizálja a nagyobb profit érdekében?

Milyen kötelezettséggel jár ez a Konzultáció?

A konzultáció semmilyen kötelezettséggel nem jár, csak az idejét kell rászánnia, hogy átbeszéljük a vállalkozásában jelenleg működő tervezési és CAM programozási folyamatokat illetve az esetleges problémákat. A megbeszélés végén Ön dönti el, hogy folytassuk-e a közös munkát, hogy optimalizáljuk vállalkozása CAM programozási folyamatait.

Hogyan történik ez a konzultáció?

Amennyiben érdeklődik az Ingyenes CAD/CAM Konzultáció iránt kérem vegye fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk egy időpontot amikor telefonon, vagy online konferencián időt tud szánni rá, hogy megsimertesse velem vállalkozása jelenlegi CAM programozási folyamatait. Írjon egy rövid üzenetet vagy hívjon fel, hogy minél elöbb elkezdhessük a fejlesztést.

Kapcsolat felvétel

Elérhetőségek

Ha bármilyen kérdése merülne fel az Ön vállalkozásában alkalmazott CAD/CAM rendszerekkel kapcsolatban, vagy csak valamelyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik, a lenti elérhetőségek bármelyikén érdeklődhet.