Terméktámogatási szolgáltatások

Alkalmi – 1 órás támogatás

Az alkalmi, 1 órás időtartamú, tipikusan telefonon, vagy képernyő-megosztással online történő segítségnyújtást azokban az esetekben javaslom, amikor egy hirtelen felmerülő, aktuális tervezési vagy CAM programozási probléma megoldásában keres segítséget.

Alkalmi Tanácsadás – 1 órás – támogatás díja: 8.000 Ft (0% ÁFA / AAM)

Kapcsolatfelvétel
Csomag – 5 órás támogatás

A csomag ajánlat abban az esetekben lehet hasznos, többször szokott előfordulni, hogy a CAD/CAM rendszerek használata közben felmerülő problémákra keres megbízható segítséget, vagy az optimális megoldáshoz kisebb fejlesztés szükséges.

Tanácsadás Csomag – 5 órás –  támogatás díja: 36.000 Ft (0% ÁFA / AAM)

Kapcsolatfelvétel

 

Egyénre-szabott Terméktámogatás

Természetesen lehetőség van egyéni igények alapján kidolgozott, tartós támogatási szolgáltatásnak is, illetve az Ön egyedi igényeinek megfelelő fejlesztések kidolgozására is. Ebben az esetben javaslom az Ingyenes CAD/CAM Konzultációt, ahol felmérésre és megbeszélésre kerülnek a vállalkozásának legmegfelelőbb fejlesztési vagy oktatási feladatok.

Ingyenes CAD/CAM Konzultációt

 

 

Online Kurzusok – Webuni

Az Online kurzusok a Webuni oldalán érhetőek el, ahol a beiratkozás után tetszőleges számban nézhetjük meg a képzést és kérdéseket is tehetünk fel az elhangzottakról.

 Fusion 360 CAM – 2D Alapok

Fusion 360 CAM - 2D Alapképzés

A Fusion 360 CAM – 2.5D Alap csoportos oktatás videóanyagából készült online oktatóanyag . Hasznos lehet mindenkinek, aki most ismerkedik ezzel a CAM rendszerrel és meg szeretné tanulni a 2.5D-s marási és fúrási műveletek készítését a 3Ds modell beolvasásától a CNC kód generálásáig. Az oktatás anyagának megértéséhez nem szükséges előképzettség.

F360 CAM – 2D Alapok

Fusion 360 CAM – 3D Alapok

Fusion 360 CAM - 3D Alapképzés

A Fusion 360 CAM Tudásfalatok webinár sorozat anyagaiból összeállított képzés a 3D marópályák készítéséről. A kurzus megértéséhez célszerű 2D Alapok Kurzus elsajátítása, de nem feltétlen szükséges. A képzés során elsajátíthatod a 3D műveletek készítését és optimalizációját a fazonos darabok megmunkálása esetén.

F360 CAM – 3D Alapok

Nagyteljesítményű nagyolások 

A Kurzus segítségével megtanulhatjuk a CAD/CAM rendszerekben megtalálható nagyteljesítményű nagyoló műveletek működési elvét, azok használatát 4( 7) különböző CAM rendszerben bemutatva egy egyszerű példa segítségével. A képzéshez szükséges némi forgácsolástechnikai alapismeret az elhangzottak megértéséhez.

Nagyteljesítményű nagyolások

 

Csoportos Oktatások – UP Academy

A csoportos képzések az UP Academy keretein belül szerveződnek. Az aktuális időpontokat folyamatosan frissítjük, de érdeklődés esetén egyénre-szabott oktatásra is van lehetőség. Érdeklődj a Kapcsolat mezőben az indulásokkal kapcsolatban!

Fusion 360 CAD és 3D Nyomtatás

Fusion 360 CAD és 3d Nyomtatás

Az UP Academy keretein belül szervezett csoportos oktatás, ahol a hallgatók elsajátíthatják a 3D-s tervezés alapjait Fusion 360 CAD rendszerben, hogy meg tudják tervezni saját alkatrészeiket 3D nyomtatáshoz, melynek technológiai alapjait egy bárki számára olcsón beszerezhető FDM nyomtatón tanuljuk meg. A képzést főleg a 3D nyomtatással ismerkedő diákoknak készült, előképzettséget nem igényel.

F360 CAM – 2D Alapok

Fusion 360 CAM – 2D Alapok

Fusion 360 CAM 2D Alapoktatás

Az UP Academy keretein belül szervezett csoportos oktatás, ahol a hallgatók elsajátíthatják a Fusion 360 CAM rendszer 2.5D-s marási műveleteinek készítését az alapoktól kezdve. A képzés során megtanuljuk hogyan kell egy egyszerű alkatrész megmunkálás tervezését elvégezni a 3Ds modell beolvasásától az NC kód generálásáig. Az oktatás anyagának megértéséhez előképzettség nem szükséges.

F360 CAM – 2D Alapok

ArtCAM Dombormű Tervezés Alapok

ArtCAM dombormű tervezés alapok

Az UP Academy keretein belül szervezett csoportos oktatás, ahol a hallgatók elsajátíthatják az ArtCAM/Carveco szoftverben a dombormű tervezés alapjait. Részletesen megtanuljuk az arcot ábrázoló domborművek készítési problémáját, és megtanuljuk milyen tervezési módszerek, lehetőségek vannak a legjobb eredmények elérése érdekében.

ArtCAM Dombormű Alapok

 

 

Egyénre-szabott oktatások

Testre-szabott Online, Csoportos vagy Egyéni oktatás

Gyakran felmerül az igény olyan oktatásokra, melyek az adott vállalkozás CAD/CAM felhasználási folyamataiban felmerülő egyedi problémák, hiányosságok vagy meglévő tudás bővítésére szolgál. Ilyen esetekben egy konzultáció során felmérésre és egyeztetésre kerülnek az oktatás témakörei, helyszíne, intenzitása és hossza is.

Amennyiben egyénre szabott oktatásra lenne szüksége a támogatott CAD/CAM rendszerek használatával kapcsolatban, kérem vegye fel velem a kapcsolatot, hogy Önnek is felépítsünk egy megfelelő tematikát egy egyénre szabott oktatásra, ahol hatékonyan el tudja sajátítani a kívánt tudás-anyagot.

Ingyenes CAD/CAM Konzultációt

Lépjen Kapcsolatba Velem!

Ha bármilyen kérdése merülne fel az Ön vállalkozásában alkalmazott CAD/CAM rendszerekkel kapcsolatban, vagy csak valamelyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik, a lenti elérhetőségek bármelyikén érdeklődhet.