2024-01-08 wpadmin

Várhatóan emelkedik a Fusion 360 előfizetés ára 2024.02-től

Az Autodesk az aktuális Fusion 360 akció meghírdetésével informálta (Hivatalos referencia) a felhasználókat, hogy 2024.02.-től áremelkedés várható a Fusion 360 alaprendszer előfizetésében.

 

❓ Miért emelkedik az előfizetés ára?

Korábban 2022-ben emelkedtek az árak. (A korábbi hír itt olvasható.) Mik lehetnek az okok? Álltalában hasonlókat szoktunk olvasni ilyenkor:  A folyamatos fejlesztések álltal biztosított, legmodernebb technológiákat alkalmazó, terméktervezési és gyártástervezési megoldások fenntartásához szükséges az előfizetés árának igazítása.

 

💲 Mely csomagok előfizetése változik és mennyivel?

Egyenlőre a Fusion 360 alaprendszer előfizetési árának emelkedése olvasható a honlapon. (Hivatalos referencia)

  • Fusion 360 – 1 éves, új előfizetés : 545 -> 680 EUR

 

🔒 Van akinek nem változik az előfizetés ára?

Akik 2018 október 7. előtt fizettek elő a Fusion 360 -ra (akkor egyesült a Fusion 360 Ultimate a Standard csomaggal) ÉS azóta folyamatosan hosszabbítják meg az előfizetést, az akkor meghatározott áron kapják továbbra is.
 „… As a big “thank you” to current paid subscribers of Fusion 360 Standard (who’ve subscribed to Fusion before October 7th, 2018), we’re allowing them to maintain their subscription at the current price for as long as they’re a Fusion 360 subscriber. ” 

(Forrás: One Fusion 360)

 

📝 Személyes vélemény

A Fusion 360 az elmúlt 2 évben nagyon sokat fejlődött változatlan előfizetési ár mellett. Az élet számos területén tapasztalható az árak emelkedése, mely a szoftverek világát sem kerülheti el. Ebben nincsen semmi megelpő. A kérdés tulajdonképpen csak az, hogy melyik fejlesztő, mikor és milyen formában emeli az árakat.

 

💰 Jelenlegi AKCIÓ alkalmazása (csak ötlet) 💰

A jelenleg, 2024 januárjában futó akció, azoknak lehet érdekes akiknek az előfizetése nagyjából 2024.01 – 2024.03 között jár le.

Egy átlagos emelkedéssel számolva, valószínüleg „csak ennyivel éri meg” előbb előfizetni, hogy némi kedvezményt tudjanak realizálni az akció során. (A fenti kalkuláció csak spekuláció, gazdasági tanácsnak nem minősűl!) 

Elérhetőségek

Ha bármilyen kérdése merülne fel az Ön vállalkozásában alkalmazott CAD/CAM rendszerekkel kapcsolatban, vagy csak valamelyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik, a lenti elérhetőségek bármelyikén érdeklődhet.